Scott Chřibská 50 MTB
Za krásného počasí a účasti málem kompletní české bikové špičky, se jel v sobotu 15.4.2006 v rekreačním středisku Kamínka v Roštíně u Kroměříže, již IV. ročník SCOTT Chřibská 50 MTB.
V sobotu bylo krásné slunečné počasí, ale čtvrteční a páteční déšť přizpůsobil část trati spíše příznivcům bláta. Na to trochu doplatila jedna z největších hvězd na trati, od letošního roku poloprofesionální biker Ján Svorada (Grisoft XCR). Ten měl v jednou podmáčeném sjezdu pád a ztratil kontakt s vedoucí skupinou, kde před tím jezdil aktivně v čele. I tak mu výkon stačil na druhé místo v kategorii muži 30-39 let, za vítězným Radimem Kořínkem (Maxidek Cannondale). Do cíle dojela sedmičlenná skupina s minimálními rozdíly, kdy v závěrečném stoupání pro sebe závod rozhodl Pavel Boudný (BICY.CZ/OPPORTUNITY) a obhájil tak loňské vítězství.
Druhé místo v absolutním pořadí obsadil Václav Ježek (Česká spořitelná MTB), před vítězem kategorie 30-39 let, Radimem Kořínkem. Čtvrtý absolutně a třetí v kategorii 19-29 let, byl další ex-profesionální silničář Pavel Zeráň. V ženách byla nejrychlejší Šárka Chmurová (MAX CURSOR).

Kompletní výsledky na www.cyklosportchropyne.cz

Fotky



Zpět na předcházející stránku.

Beskydské MTB info | WWW rozcestník | seznam maratonů | Kopřivnický DRTIČ | CykloArt bike klub | beskydské trasy


Aktualizace: , webmaster