Vaše ohlasy a připomínky k Drtiči 2000:
Omluvte absenci češtiny (háčků a čárek), texty jsem okopíroval přímo z Vašich E-mailů.



Gratuluji k dobremu vyberu trati - moc se mi libila. V nekterych mistech (Pustevny - Martinak) bylo az moc bahna a s bykem zapadlym po naby v bahne se nejezdi nejlepe, ale zase to nebylo tak dlouhe, aby se to nedalo vydrzet. Zato sjezdy byly prvotridni - predevsim ty kamenite. A ta panoramata... stromy jako veze... Takze jeste jednou DIK. Budu se tesit na dalsi rocnik.
Michal


Bylo to dobre (,ale nekteré sjezdy byly pro me nesjizdne - nedavno jsem si rozbil rypak v Jesenikach) Joooo, koupil jsem si plast Pannaracer (nebo jak se to pise) Mach SK - na h###o. P.S. pokud chcete neco zverejnit "drticske verejnosti", tak ze ten plast je na nic a dale se vsem omlouvam za to jak jsem zaklel. (do prehazovacky XT se mi dostal ostnaty drat). P.S. Jeden kolega z Brna mi slibil fotecku, ale uz jsem ho nevidel, jestli nechal nejaky vzkaz, tak o nej moc prosim. Ahoj pristi rok
Zdenek z Ostravy


Ahoj, tak pisu jak jsme tento rok dopadli :-)
Oproti Drtici 99 jsme si jeste vylepsili cas - do Koprivnice jsme dorazili lehce po 22h. Cele se to sbehlo nasledovne: V klidu jsme vyjeli a jeli az skoro ke Kozlovicim. Tam jsme potkali skupinku dualovych jezdcu kterym se pretrhl retez. Toz jsme dali rec a retez spravili. Potom nas predjeli 2 dalsi jezdci a tem se taky pretrhl retez. Toz jsme ho spravili taky. Pak jsme vyjeli na Ondrejnik , koupili si pohlednice, zasedli ke stolu, dali si borovicku, caj a tatranku, udelali foto a jeli dal.
Zde je treba zminit naprosto famosni pasaz, ktera se naskytla pri sjezdu z Ondrejniku pote co se opustil asfalt. No a toz jsme jeli dal, vyjeli na takovy vrchol s kamennymi muziky (asi se to jmenovalo Tanecnica, ale nevim to jiste), sjeli rychlym sjezdikem na Pustevny a tam uz cekala ohrivana medovina. Kazdy jsme si klepli po kalisku a nechali se od pani prodavacky vyfotografovat. Ta kdyz uvidela Theodora v integralni prilbici prohlasila, ze vypadame jako astronauti.
Pak jsme pekne vskocili do terenu, trosku si uspinili bicykly v bahnitych kaluzich, pri najezdu na silnici vyrobili par fotografii a uz jsme byli na Martinaku (nekde po ceste jsme dosahli maximalni rychlosti na celem Drticovi - 53km/h). Martinak uvital jezdce desetistupnovym Radegastem a polevkou.
Pak prisla pekelna pasaz - Martinak - Trestik. Zprvu jsme stavitele tohoto useku proklinali, ovsem kdyz se ke konci vylouplo nekolik uchvatnych sjezdu, zmenili jsme nahled na vec. Pred Trestikem se nam jeste podarilo zabloudit, misto toho abysme odbocilido lesa po zlute, jeli jsme notny kus cesty dal po silnici. Kdyz jsme to zjistili, rekli jsme doba je zla, otocili stroje a jeli zpet hledat odbocku. Tujsme rychle nasli a za chvili nas Trestik videl s pivkem v ruce.
Cesta na Solan byla velmi pekna, na oblohu vyjelo slunce, a my jsme pochopitelne zapomneli ze cervena znacka byla zmenena a vede primo na kopec Vysoka. Zjistili jsme to, az kdyz jsme na nej vytahli bicykly. Z kopce byl ovsem nadherny vyhled a jeste peknejsi sjezd ve kterem Pepa nedobrovolne opustil svuj stroj. Stroji ani Pepovi se nastesti nic nestalo.
Behem nekolika okamziku jsme byli na Solani . Hostinec zdali kynul a tak jsme se uvelibili v jeho naruci. Pivko letalo jedno za druhym a pro povzbuzeni organismu jsme do sebe vpravili jeste polevky a peceno koleno za 27Kc 100g.
Vyjezd na Tanecnici s plnym brichem byl ponekud morbidni. Na Tanecnici jsme navlekli dlouhe rukavy (nebot byl vecer a slunce jiz tolik nehralo) a rozmanitymi pasazemi se spustili na Hazovske dily. Pri pohledu na restauraci jsme zalitovali, ze zde nemuzeme okusit pohostinosti, jelikoz bylo velmi pozde(cca 7:30vecer). Po kratke porade jsme usoudili, ze sjezd z Velkeho Javorniku za tmy po zelene znacce by byl smrtonosny a tak jsme zvolili nahradni reseni - sjezd do Roznova a potom (a to bylo fakt hnusne) po silnici do Koprivnice.
Po prijezdu do Koprivnice jsme se rozhodli tuto desuplnou jizdu po ceste vykompenzovat mensim obcerstvenim. Notne zaspinene bicykly jsme propasovali na ubytovnu Tatra, sebe uvedli do neprilis poburujiciho stavu a odebrali jsme se do pizerrie, kde davali za kazde 3 pizzy 1 zdarma, takze nam zustalo i na snidani a pivkama pripijeli na dlouhy a stastny zivot Romanu Lipovemu a jeho spolujezdcum, kteri vymysleli Drtice.
Cele teto anabaze se zucastnili: Jakub Hajek z Kromerize - cislo 213, Theodor Swobodnik z Kromerize - cislo 214 a Pepa Zboril take z Kromerize - cislo 237 Vsichni tri jezdci byli maximalne spokojeni, Pepa Zboril, ktery jel Drtice poprve, ho povazuje za jeden z nejsvetlejsich okamziku sveho jezdeckeho zivota.
Jakub z Kromerize


Vazeny pan Lipovy,
nechapte toto ako vytku smerom na Vas, skor ako upozornenie (zrejme) na praktiky ubytovne "Hotel Stadion". V materialoch (na webke) uvadzate noclazne:
2ka : 370,- a 3ka : 480,-
a od nas si uctovali:
2ka : 500,- (za 2 noci 2x500,-... to je OK) a 3ka : 700,-
Na moju otazku "Uctujete cudzincom inak ako CZ) smerom na "recepcnu" som ani odpoved nedostal. Udajne toto su normalne ceny a takto jej veduca kazala uctovat !!? Vypytal som si riadny doklad/blocek. O kvalite ubytovania sa ani nebudem vyjadrovat, ale je mi jasne, ze za tieto "ludove ceny" nemozem pozadovat... No ako pisem, keby to aspon boli dohodnute ceny !
Inak maraton ako taky sa mi (a vobec celej nasej skupinke z Bratislavy) pacil/libil :-) a ked dozijeme :-), urcite sa zucastnime aj nabuduce ! :-))))))
s pozdravom "sportu zdar a defektom pokoj" - Peter SMELIK


Cau Romane
Drtic byl paradni; pro mne, hocha z roviny, velmi tezky ( to vsak nebylo na zavadu ).
Vyber trati jej zpristupnil temer pro vsechny, krajinka nadherna Jedine minus - solo jizda ( parkrat byla i smrt v ocich a navic jsem nevedel kde zrovna jsem a kam se ritim )
Diky za info, ktere zasilas
preju at Vam to vsem dobre jede a snad pristi rok opet nashledanou
? (E-mail a jmeno jsem ztratil, ozvi se mi!)


Ahoj Romane,
posilam Ti ty udaje, o ktere jsi me zadal. Vsichni byli s Drticem spokojeni a moc je jim to libilo. Skoda, ze se poto vecer jeste nestavil. Bylo to super.
S bikerskym pozdravem i za celou nasi bandu.
Tomino z Janovic


Díky za pěkný výjezd na Ondřejník,Pustevny a nádherný hřřeebbbeeenn s "Panoramaty" .Kdybych potkal medvěda mohl jsem být rychlejší.
Díky a ahoj za rok, Jarda V.


Ahoj,
1. Dojmy: super akce - sam jsem netusil, co vsechno se da sjet, vyjet a jakym zpusobem :-)
2. Nemate tam, prosim, nekde mail na start. cislo 104 - Romana Kalese? Jeli jsme spolu od Trestiku a docela si rozumeli.......
Zdar a Dik, Filip


Čau šéfové všech Drtičů, jen bych chtěl dát vědět, že ty kopečky, co jsem zdolal byly 4. Závod nezavod byl perfektní. Nikdy jsem v Beskydech na Býkovi nejezdil, což je škoda, protože je tam fakt pěkně! Mějte se fajn
Miloš z Brna (start.č. 175)


Cau,
v prvni rade musim podekovat za skvely bikersky zazitek.
Ted par informaci ohledne ucasti nasi grupy "mtb-zone", ktere by Vas mohly zajimat.
Jiri K. pretrhl kratce po startu retez, ktery se po snytovani pretrhl opet, tak se vratil do cile a tudiz nema ani jedno razitko. Holky (Gabriela a Tereza) to braly rekreacne, takze po jednom razitku a ja spolu s Honzou B. jsme dali ctyri. Po ceste se nam nastesti nic nestalo (az na jeden defekt), takze jsme spokojeni. Pristi rok prijedem zase a verim, ze nas bude jeste vice.
Mame z Drtice par fotek, ktere najdes na mem webu http://www.pocitac.cz/jkzone/drtic.htm - jestli Vam k necemu budou, muzes je libovolne pouzit.
Zdravi Slavek z NJ


Všechny Vás zdravím, bylo to super kluci. Příště jedu zas, mohu-li. S pozdravem biker
Pavel z Ostravy






Jakékoliv vaše další ohlasy můžete posílat na náš klubový E-mail (viz kontakt).




Zpět na předcházející stránku.

Kopřivnický Drtič, úvodní stránka | Kopřivnický Drtič 2000


Aktualizace: , (C) 1998, webmaster